Nejstarší hráč?

Moderator: DJ Die

Dolfi
x3tc

Post by Dolfi »

Tak nejsem nejstarší, mě bude na MDŽ 40 :twisted: a hravý jsem furt jak malý Jarda :D . Série X mě jen tak bavit nepřestane.
kajik
x3

Post by kajik »

Mě bylo 40 loni :wink:
Mipam
x3

Post by Mipam »

Hoši zapomeňte na věk......oslavil jsem 46 a pokud vím, tak Farmer se s tím nechlubí ale má o pár křížů navíc. Navíc tyhle klony hraju už od dob Wing Commandera, pak Prevateera, pak Darkening.....a teď X3, takže v tejhle hře jedu cca 14let..... :lol: Je to alternativní svět.....
GiordannoG
x4

Post by GiordannoG »

Mipam wrote:Hoši zapomeňte na věk......oslavil jsem 46 a pokud vím, tak Farmer se s tím nechlubí ale má o pár křížů navíc. Navíc tyhle klony hraju už od dob Wing Commandera, pak Prevateera, pak Darkening.....a teď X3, takže v tejhle hře jedu cca 14let..... :lol: Je to alternativní svět.....
Wow, gratulace... Doufam, ze mi to hrani vydrzi stejne dlouho... :wink:
Verum, sine mendacio, certum et verissimum: Quod est inferius est sicut quod est superius, et quod est superius est sicut quod est inferius, ad perpetranda miracula rei unius. HT
Mipam
x3

Post by Mipam »

Neboj, baby říkaj, že jsme hraví a skotačiví furt. Neberu jim to. Jen ať mne neotravuj, když posunuju komplexy :evil:
Mipam
x3

Post by Mipam »

Mimochodem farmerovi se omlouvam, nějak jsem si ho speltl s někym, kdo mi pomahal testovat překlady..... taky si už všechno dobře nepamatuju ...... znáte to, ten věk. :lol:
Ranrok

nejstarší hráč

Post by Ranrok »

tak jsem si koupil X2 a docela mne to baví,co se týká věku v červnu mi bude 51 tak a jeto jinak jsem hraví jak za mlada :P :twisted:
Drtic

Post by Drtic »

jaj tak to sem jeste piskle :D me je teprve 27 :D
optimismus je pouze vysledek nedostatku informaci
Fittan

32 let

Post by Fittan »

No mě je 32 a pamatuju Elite, Frontiera, wingcomandera. Stroje jako Atari, PMD 32, Comodore 64, Amiga 600, Amiga 1200.. pak už je různá neosobitá PCčka.. :) Jo tobylo dětstí... červený oči, velikej pupek a spousta ixpirienc z her a ze žvivota taky. Nějak jsem stíhal oboje.. :)
willypokorny
x4

Post by willypokorny »

tak mě v červnu bude 14 :D
fanda serie X
x3tc

Post by fanda serie X »

Me bude 14 v breznu :-D a asi se potvrzuje, ze ne kazdy nactileteho veku ma trpelivost se hrou X2, X3 a podobne.
willypokorny
x4

Post by willypokorny »

já sem STRAŠNEJ cheater :twisted:
fanda serie X
x3tc

Post by fanda serie X »

Cheater jsem byl taky. Skoncil jsem v momente, kdy jsem presel z XP na Visty a u nekterych her cheaty nesly. U Reunionu jsem skoncil s cheaty v ten moment, kdy se vsechny zobrazily v READTEXT erroru a vsechny funkce jsem tipoval :-) ale ted uz tusim, co je co a cheatuju pouze lode a to v pripade, ze chci vedet, jak vypadaji, a tot vse :-D
willypokorny
x4

Post by willypokorny »

Já mám Cheat Collection Package 1.6 od Cycrow a poslední dobou už taky moc necheatuju jenom když si chci trochu zabojovat tak si spawnu třeba xenonskou flotilu nebo mnou trochu dolaďenou :) borgskou krychli a obvykle létám v trochu více doladěné :) Enterprise E vybavené trochu méňě doladěnými :) fusion beam cannons

Zajímavé je že když přes PML nainstaluju lodě ze ST a SW dohromady a doladím :) je tak se to neuloží :lol:
1okaty
x3

Post by 1okaty »

31
Brokic

Post by Brokic »

wow, slusnej vekovej prumer... zijete jeste vsichni? :D

me je teprve 24 a cejtim se tu jako cucak, coz je prijemna zmena, jelikoz jinde je to presne naopak :P
Rosta
x3

Post by Rosta »

no hlavně že nejsem nejmladší tady :D je mi 16
willypokorny
x4

Post by willypokorny »

si nevyskakuj :twisted: :D
fanda serie X
x3tc

Post by fanda serie X »

Jakoze ty bys sis moh vyskakovat, co? :-D
willypokorny
x4

Post by willypokorny »

CS! :D... co TADY asi znamená kolik komu je?! :D jo jinak vše nej sice trochu opožděně ale přesto... a ANO, vyskakovat bych si MOH! :D :P

Return to “Česky / Czech X-Forum”