Screenshoty lodí a complexů

Moderator: DJ Die

User avatar
Torgen
Posts: 286
Joined: Wed, 30. Nov 05, 12:08
x3

Post by Torgen » Wed, 14. Feb 07, 09:15

syk wrote: 2 torgen zda se mi to, nebo mas ty komplexy prorostle zkrz sebe?
Prorostle zkrs sebe zrovna nejsou, i když jak se to veme, jsou doslova namačkány na sobě a to tak, že vhodným natočením a poskládáním k sobě zaplňují minimální prostor a spojovací roury občas něčím "procházejí", ale protože jsem puntičkář, tak pokud se mi to zdá moc nepřirozené nebo nehezké, stavím tak dlouho dokud to není tip ťop :oops: :D Technicky vzato, ale žádná fabrika do druhé nenaráží a nepůsobí žádné poškození ani pověstný dunivý zvuk.
Cirrus CZ wrote: Měl bych ale ke complexu jeden dotaz - jak nastavit prodejní cenu meziproduktu? Díky
Nastavíš ji stejně jako cenu hlavního produktu, ale hlavně musíš nastavit, aby stanice s meziprodukty ( já spíš používám výraz sekundární produkty, ale to je buřt, snad si rozumíme :D ) obchodovala. Obě tyto volby jsou ve stejném menu, pokud mě paměť neklame. Jednoduše řečeno při kliknutí na produkt by se dole měla objevit stejná řekněme "modrá lišta" jako když kupuješ jakékoliv jiné zboží, ale v tomto případě příslušnými tlačítky ( v mém případě na joy, ale jinak to jsou mám pocit směrové šipky ) neurčuješ množství, ale právě cenu.

User avatar
Cirrus CZ
Posts: 150
Joined: Sun, 13. Aug 06, 16:16
x3

Post by Cirrus CZ » Wed, 14. Feb 07, 17:53

Torgen wrote:
Cirrus CZ wrote: Měl bych ale ke complexu jeden dotaz - jak nastavit prodejní cenu meziproduktu? Díky
Nastavíš ji stejně jako cenu hlavního produktu, ale hlavně musíš nastavit, aby stanice s meziprodukty ( já spíš používám výraz sekundární produkty, ale to je buřt, snad si rozumíme :D ) obchodovala. Obě tyto volby jsou ve stejném menu, pokud mě paměť neklame. Jednoduše řečeno při kliknutí na produkt by se dole měla objevit stejná řekněme "modrá lišta" jako když kupuješ jakékoliv jiné zboží, ale v tomto případě příslušnými tlačítky ( v mém případě na joy, ale jinak to jsou mám pocit směrové šipky ) neurčuješ množství, ale právě cenu.
No jo, jenže v "adjust station parameters" je položka "intermediate products" kde sledujes, kolik toho vyrabi a pak "resource buying price limit" a pak "product selling limit" ...nikde tam neni "intermediate product selling limit". Nastavení meziproduktu na "sell" samozřejmě mám.

http://4imagehosting.com/out.php?i=2969_complexinfo.JPG

A já už víckrát viděl , že muj TS si to frčí někam, kde je cena hodně pod tím "resource buying limitem".

Cirrus
:: AMD Athlon 64 X2 5600+ (@3GHz) Windsor AM2, AC Freezer 64 Pro, 2x1GB + 2x512MB DDR2 667MHz A-Data, Asus M2R32-MVP PCI-E, Gigabyte Radeon HD4850 512MB GDDR3 + Accelero S1, 2x250GB Western Digital SataII 16MB, Xilence Power 600W ::

Mecan
Posts: 49
Joined: Wed, 23. Nov 05, 18:29
x3

Post by Mecan » Wed, 14. Feb 07, 19:13

Taky tam máš položku, která říká zda interm.products buy, sell, buy and sell nebo none. Cenu nastavíš výše...
Quad Core 6600@3,33GHz ATI 4870Toxic 4GBRAM, raptor 70 + 3x500, Eizo 24"...

Mecan
Posts: 49
Joined: Wed, 23. Nov 05, 18:29
x3

Post by Mecan » Wed, 14. Feb 07, 19:14

Aha...napsal jsem blábol, ptal ses na něco jiného.
Quad Core 6600@3,33GHz ATI 4870Toxic 4GBRAM, raptor 70 + 3x500, Eizo 24"...

User avatar
Torgen
Posts: 286
Joined: Wed, 30. Nov 05, 12:08
x3

Post by Torgen » Thu, 15. Feb 07, 09:45

No asi tě pořád špatně chápu, ale ten screen je přesně ta obrazovka ve které se to nastaví. Když dáš volbu prodávání druhotných surovin normálně tu cenu nastavíš jako u primární suroviny. Na to co je tam napsané jsem se nikdy nedíval, takže je docela možné, že je tam napsáno buying price limit, myšleno jako nákupní cena pro případné zákazníky. Každopádně teď to tady pálím z hlavy, tak nevím přesně, mrknu se na to doma a zítra to když tak doplním nebo opravím :wink:

User avatar
Cirrus CZ
Posts: 150
Joined: Sun, 13. Aug 06, 16:16
x3

Post by Cirrus CZ » Thu, 15. Feb 07, 17:05

Torgen wrote:No asi tě pořád špatně chápu, ale ten screen je přesně ta obrazovka ve které se to nastaví. Když dáš volbu prodávání druhotných surovin normálně tu cenu nastavíš jako u primární suroviny. Na to co je tam napsané jsem se nikdy nedíval, takže je docela možné, že je tam napsáno buying price limit, myšleno jako nákupní cena pro případné zákazníky. Každopádně teď to tady pálím z hlavy, tak nevím přesně, mrknu se na to doma a zítra to když tak doplním nebo opravím :wink:
No právě, že je tam jen to "resource buying price limit" což je limit pro nákup (ne prodej!) surovin, který sou potřeba pro fungování complexu... je to cena pro tvý obchodní agenty či TS. Pro zákazníka by tam musel bejt "intermediate product selling price setting/limit" :(

No sem z toho tetřev...

Cirrus
:: AMD Athlon 64 X2 5600+ (@3GHz) Windsor AM2, AC Freezer 64 Pro, 2x1GB + 2x512MB DDR2 667MHz A-Data, Asus M2R32-MVP PCI-E, Gigabyte Radeon HD4850 512MB GDDR3 + Accelero S1, 2x250GB Western Digital SataII 16MB, Xilence Power 600W ::

User avatar
Sir_Thomas
Posts: 682
Joined: Wed, 23. Aug 06, 18:25
x3tc

Post by Sir_Thomas » Wed, 21. Feb 07, 20:12

War industrial plant. (a stále přihazuji další fabriky)

Vysokoenergetický Plazmomet Alfa - 3x
Vysokoenergetický Plazmomet Beta - 2x
Protilodní Dělo Alfa - 2x
Projektilové Dělo - 1x
Iontový disruptor - 1x
Fotonové Dělo Beta - 4x
Fotonové Dělo Gama - 4x
Štít 25MJ - 1x
Štít 125MJ - 1x
Štít 1GJ - 2x
Štít 10GJ - 1x
Tkanina Rimes - 1x
Mikročipy - 4x
Počítačové Komponenty - 1x
Munice - 2x
Baterky - 4xM, 2xXL
Pšenice - 2x
Maso Argunu - 15xM, 2xL
BoGas - 1x
Maso Cheltů - 3x
Slunečnice - 1x
Řízky Cahoona - 3xM, 6xL
Bofu - 1x
Olej Rastar - 3x
Olej Nostrop - 1x
Ruda - 6xM, 5xL
Křemík - 5xL
Krystaly - 18xM

Image

User avatar
Cirrus CZ
Posts: 150
Joined: Sun, 13. Aug 06, 16:16
x3

Post by Cirrus CZ » Thu, 22. Feb 07, 00:11

ty nevíš co s prachama, viď? :P

Cirrus
:: AMD Athlon 64 X2 5600+ (@3GHz) Windsor AM2, AC Freezer 64 Pro, 2x1GB + 2x512MB DDR2 667MHz A-Data, Asus M2R32-MVP PCI-E, Gigabyte Radeon HD4850 512MB GDDR3 + Accelero S1, 2x250GB Western Digital SataII 16MB, Xilence Power 600W ::

User avatar
Peckoslav
Posts: 144
Joined: Thu, 31. Mar 05, 11:19
x3ap

Post by Peckoslav » Thu, 22. Feb 07, 00:25

pěkný macek :lol:

mám něco "menšího" v Mines of Fortune (nedávno jsem to dostavěl):
4x A-HEPT Factory
4x B-HEPT Factory
2x A-PPC Factory
2x B-PPC Factory
2x G-PPC Factory
a k tomu ten support aby to bylo soběstačný:
1x Silicon Mine L
2x SPP XL
3x Bio Gas L
1x Bio Gas M
3x BoFu L
1x BoFu M
7x Crystal Fab
2x Cattle Ranch L
2x Cahoona Bakery L
1x Chelt Space Aq. L
1x Rastar Oil Refinery L
+
2x Ore Mine L (jsou ve stejné sektoru - takový minikomplex, protože se mi už nechtělo čekat než ty doly dotáhnu ke komplexu přes celý sektor - tak mi tam jezdí TS, který vozí EC do dolů a rudu z dolů)
Image

User avatar
Sir_Thomas
Posts: 682
Joined: Wed, 23. Aug 06, 18:25
x3tc

Post by Sir_Thomas » Thu, 22. Feb 07, 09:24

Cirrus CZ wrote:ty nevíš co s prachama, viď? :P

Cirrus
Účet se pohybuje +- 500M, šetřil jsem na domácí sektor, ale po zvýšení ceny na 820M jsem na to hodil bobek a nainstaloval jsem Sector Takeover a peníze utrácím za rozebírání M2. :D

Lord D
Posts: 181
Joined: Fri, 24. Nov 06, 20:59
x3

Post by Lord D » Mon, 12. Mar 07, 16:49

dva blázni, co dodat :lol:
já postavit něco podobného tak mám z letu dia-film a než by mi to načetlo tak bych měl po pracovní směně
Intel C2D 3.0 GHz 8400, DDR2 Patriot 2x2GB 800MHz CL4, nVidia 8800 GT 512MB, WD Raptor 76GB + WD Caviar 320GB

User avatar
Cirrus CZ
Posts: 150
Joined: Sun, 13. Aug 06, 16:16
x3

Post by Cirrus CZ » Tue, 13. Mar 07, 02:47

Lord D wrote:dva blázni, co dodat :lol:
já postavit něco podobného tak mám z letu dia-film
no to já taky.. a navíc bych si to ani nemoh dovolit. Zatim mám kolem 40mega a furt rozvíjim svou flotilu patrolujících M6 a občas postavim complex na zpusob:

1x Silicon mine L
2x Wheat Farm M
3x Cattle Ranch M
3x Cahoona Bakery M
2x Solar PowerM
3x Crystal Fab M
1x Space Fuel M

...stojí 27mega a vydělává kolem 550 tisíc za hodinu. Na nic účinnějšího sem zatim nepřišel nebo na to nemam prachy.

Cirrus
:: AMD Athlon 64 X2 5600+ (@3GHz) Windsor AM2, AC Freezer 64 Pro, 2x1GB + 2x512MB DDR2 667MHz A-Data, Asus M2R32-MVP PCI-E, Gigabyte Radeon HD4850 512MB GDDR3 + Accelero S1, 2x250GB Western Digital SataII 16MB, Xilence Power 600W ::

Lord D
Posts: 181
Joined: Fri, 24. Nov 06, 20:59
x3

Post by Lord D » Tue, 13. Mar 07, 09:48

Cirrus CZ wrote:no to já taky.. a navíc bych si to ani nemoh dovolit.
já mám zatím 6 komplexů a z toho 2 dokončené. jeden je na koření Stott tkaninu Rimes a řízky Cahoona v Domově světla který vydělává asi 350k za hodinu a druhý (moje chlouba) je zbrojní v Antigonině památníku:
7x B-PAC
5x A-HEPT
3x G-PPC
+ ostatní fabriky na soběstačnost.
Intel C2D 3.0 GHz 8400, DDR2 Patriot 2x2GB 800MHz CL4, nVidia 8800 GT 512MB, WD Raptor 76GB + WD Caviar 320GB

User avatar
Peckoslav
Posts: 144
Joined: Thu, 31. Mar 05, 11:19
x3ap

Post by Peckoslav » Tue, 13. Mar 07, 09:50

doporučím ti stavět soběstačné komplexy s boronskými továrnami - vyjde to o něco levnějc, navíc boronské SPP jsou nejlevnější v celém X-universu :wink:

btw. doporučte mi nějaký freeware program na práci s obrázky - mám pár pěkných screenshotů a napadlo mě udělat si nového avatara a sign :twisted:
Image

User avatar
Sir_Thomas
Posts: 682
Joined: Wed, 23. Aug 06, 18:25
x3tc

Post by Sir_Thomas » Tue, 13. Mar 07, 10:49

Peckoslav wrote:btw. doporučte mi nějaký freeware program na práci s obrázky - mám pár pěkných screenshotů a napadlo mě udělat si nového avatara a sign :twisted:
Vyzkoušej GIMP, umí toho opravdu hodně a je Free.



http://www.gimp.cz/

Post Reply

Return to “Česky / Czech X-Forum”