Screenshoty lodí a complexů

Moderator: DJ Die

Post Reply
User avatar
Cirrus CZ
Posts: 150
Joined: Sun, 13. Aug 06, 16:16
x3

Screenshoty lodí a complexů

Post by Cirrus CZ » Sun, 14. Jan 07, 01:48

Zdravím...

Chtěl bych se zeptat, zda jsou nějde na netu screenshoty všech možnejch lodí z x-universu (bez modu a scriptu).

A druha věc. Mohl by sem nekdo dat treba odkaz na screenshoty svých complexů? Zatim jeste stanice nebuduji (zatim jen vydělávám credity a hrabu a hrabu :D ) ale chtěl bych vidět, jak některý rozvinutý vypadaj. Nebo treba link na nejaky snimky, moc me to zajima :wink:

Díky a čau.

Cirrus
:: AMD Athlon 64 X2 5600+ (@3GHz) Windsor AM2, AC Freezer 64 Pro, 2x1GB + 2x512MB DDR2 667MHz A-Data, Asus M2R32-MVP PCI-E, Gigabyte Radeon HD4850 512MB GDDR3 + Accelero S1, 2x250GB Western Digital SataII 16MB, Xilence Power 600W ::

souky
Posts: 356
Joined: Sun, 20. Aug 06, 15:20

Post by souky » Sun, 14. Jan 07, 10:51

mno až se mi někdy bude chtít a dostavim svůj universální komplex v olmancketstat´s treaty tak bych ti to sem mohl hodit :lol:

User avatar
syk
Posts: 463
Joined: Mon, 6. Feb 06, 19:28

Post by syk » Wed, 31. Jan 07, 12:11

tady mash jeden, asi muj nejvetsi... stal desnej balik...
bohuzel je moc velkej, aby se dal vyfotit normalne, tak alespon na mape sektoru
Image
obsahuje:
2xA-PSG, 2xB-PSG, 2xG-PSG
2xA-PPC, 2xB-PPC, 2xG-PPC
a samozrejme vse potrebne aby byl sobestacny
je ve 2 vrstvach, takze nektere stanice neni videt
Last edited by syk on Wed, 31. Jan 07, 13:10, edited 1 time in total.
Athlon 64X2 5000+ BE o/c 3.2GHz, 2x1GB DDR2 800, Asus 8800GTS 512MB, Ageia PhysX, cca 2TB in SATA2 HDD's, SBAudigy2, Thermaltake 450W

Lord D
Posts: 181
Joined: Fri, 24. Nov 06, 20:59
x3

Post by Lord D » Wed, 31. Jan 07, 12:43

syk wrote:tady mash jeden, asi muj nejvetsi...
hezkej, kdybych měl takový komplex já tak mi to ten sektor bude načítat asi tyden :lol:

já si stavím v Antigonině památníku komplex na AHEPT, BPAC A GPPC. pomalu už finišuju takže se potom samozřejmě taky pochlubím :D

souky
Posts: 356
Joined: Sun, 20. Aug 06, 15:20

Post by souky » Wed, 31. Jan 07, 17:40

jo taky pokud by mi ho vůbec načetlo myslim že stejně pak by to nebylo ani hratelný :lol:

User avatar
syk
Posts: 463
Joined: Mon, 6. Feb 06, 19:28

Post by syk » Thu, 1. Feb 07, 11:21

mno pravda je, ze se nacita o neco dele nez jine sektory a FPS je ponekud nizsi nez jinde... i prez to, ze jsem minimalne pulku asteroidu uz odstranil... na dalsich se pracuje
ale prakticky co jsem ho dostavil uz jsem v nem az na male vyjimky nebyl :D

a tady je jeste jeden... ten jsem preci jenom trosku usmernil... chtel jsem si dokazat, ze to jde kdyz se chce... ale je to nuda... pavouci maj neco do sebe :D

takze na prvnim je cast za branou, na druhem cast vedle brany... doly jsem nefotil jsou opet moc roztahany a na tretim je vse na mape
ImageImageImage

je to komplex na vsechny rakety co se daji poridit, samozrejme je sobestacny, jen jsem jeste nestihl postavit obchodnickou flotilu na prodej materialu
puvodne byl pouze v plose, ale nakonec jsem musel jeste pristavit par chalup, tak jsem je hodil nad

jedna perlicka na zaver... uplne prvni barak jsem tu postavil tak sikovne, ze mi shorel v atmosfere planety :D
Athlon 64X2 5000+ BE o/c 3.2GHz, 2x1GB DDR2 800, Asus 8800GTS 512MB, Ageia PhysX, cca 2TB in SATA2 HDD's, SBAudigy2, Thermaltake 450W

User avatar
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
Posts: 2124
Joined: Wed, 9. Feb 05, 09:57
xr

Post by DJ Die » Thu, 1. Feb 07, 14:24

tak to bylo vazne sikovne :lol: ale taky se mi jednou povedlo shoret v atmosfere to je tak kdyz nechate hru bezet a zapomenete zastavit lod kdyz si jdete udelat neco k jidlu :D
Split now give you...AAARRRRGGGHH!

User avatar
StandaJunior
Posts: 187
Joined: Mon, 2. Jan 06, 11:29

Post by StandaJunior » Thu, 1. Feb 07, 15:14

a to jde ? že mužeš shořet v atmosféře ?

User avatar
Moonman
Posts: 329
Joined: Tue, 13. Dec 05, 16:32
x3

Post by Moonman » Thu, 1. Feb 07, 15:40

Jak se zdá tak asi ano. Jen nevím proč ve hře nejde přistát na planetách??? Já bych se na některou z planet podíval docela rád.

User avatar
syk
Posts: 463
Joined: Mon, 6. Feb 06, 19:28

Post by syk » Fri, 2. Feb 07, 02:38

taky se mi nechce verit, ze tak rozvinuta civilizace by zanevrela na povrch
Athlon 64X2 5000+ BE o/c 3.2GHz, 2x1GB DDR2 800, Asus 8800GTS 512MB, Ageia PhysX, cca 2TB in SATA2 HDD's, SBAudigy2, Thermaltake 450W

User avatar
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
Posts: 2124
Joined: Wed, 9. Feb 05, 09:57
xr

Post by DJ Die » Fri, 2. Feb 07, 13:35

to asi ne ale vetsiny lodi pro let vesmirem nejsou stavene na vstup do atmosfery a asi by mely docela problem letet i kdyby jsi je do atmosfery dorucil jinak
Split now give you...AAARRRRGGGHH!

User avatar
Moonman
Posts: 329
Joined: Tue, 13. Dec 05, 16:32
x3

Post by Moonman » Fri, 2. Feb 07, 15:00

To je pravda. Jen říkám, že bych uvítal možnost přistání na planetě. V jedné z prvních misí sme taky byli na planetě, ale ve hře jako takové to už pak nejde!!!

User avatar
Cirrus CZ
Posts: 150
Joined: Sun, 13. Aug 06, 16:16
x3

Post by Cirrus CZ » Sun, 4. Feb 07, 03:32

syk wrote:tady mash jeden, asi muj nejvetsi... stal desnej balik...
bohuzel je moc velkej, aby se dal vyfotit normalne, tak alespon na mape sektoru
Image
obsahuje:
2xA-PSG, 2xB-PSG, 2xG-PSG
2xA-PPC, 2xB-PPC, 2xG-PPC
a samozrejme vse potrebne aby byl sobestacny
je ve 2 vrstvach, takze nektere stanice neni videt
JEŽIŠI !!! :o Kur*a to je macek... OMG. Tomu se mi nechce ani věřit, to předčilo všechny moje očekávání i obavy!!! :) Ty vole! ... prosim tě, kolik v takovym sectoru máš FPS?

Ty další complexy zde ukázaný sou taky hustý. To ještě chvilku potrvá než budu takové mít. Zatím mám asi 8 továren porůznu rozházených vesmírem :D No, to bude makačka.

Díky MOC za ukázky. :wink:

Cirrus
:: AMD Athlon 64 X2 5600+ (@3GHz) Windsor AM2, AC Freezer 64 Pro, 2x1GB + 2x512MB DDR2 667MHz A-Data, Asus M2R32-MVP PCI-E, Gigabyte Radeon HD4850 512MB GDDR3 + Accelero S1, 2x250GB Western Digital SataII 16MB, Xilence Power 600W ::

User avatar
syk
Posts: 463
Joined: Mon, 6. Feb 06, 19:28

Post by syk » Thu, 8. Feb 07, 01:42

2 DJ Die mno pravda ze asi vetsina by schorela, ale nektere lode vypadaji, ze maji kridla... na co by jim byla ve vesmiru?

2 Cirus CZ mno FPS je urcite jinde nez bych ho chtel mit... nemeril jsem ale odhadem okolo 15 proste des... momentalne ho cistim od zbytecnych asteroidu coz zatim vubec nepomaha :D
uz setrim na 8800 ta si stim poradi hrave

mmch napadla me jedna vec... pristi komplex postavim opravdu daleko za branou a potom pomoci nekolika stanic dotahnu dock do blizkosti sektoru...
myslim ze problem s FPS nebude, protoze objekty se zobrazuji od urcite vzdalenosti a tohle by melo dost pomoci
Athlon 64X2 5000+ BE o/c 3.2GHz, 2x1GB DDR2 800, Asus 8800GTS 512MB, Ageia PhysX, cca 2TB in SATA2 HDD's, SBAudigy2, Thermaltake 450W

User avatar
Peckoslav
Posts: 144
Joined: Thu, 31. Mar 05, 11:19
x3ap

Post by Peckoslav » Thu, 8. Feb 07, 09:08

myslím, že narazíš na problém s limitem 25km na připojení stanice k hubu, tohle omezení, mě osobně hodně točí... :evil:

EDIT: poraďte mi pls jakým programem převést tga na jpg, právě jsem zjistil, že doma nemám nic, čím můžu obrázky překonvertovat :(
Image

Post Reply

Return to “Česky / Czech X-Forum”