Překlady modů a skriptů

Moderator: DJ Die

gomecz
Posts: 392
Joined: Wed, 21. Sep 05, 13:39
x3

Post by gomecz » Fri, 22. Sep 06, 18:14

ma pravdu, predsedo.

Radek
Posts: 72
Joined: Mon, 13. Mar 06, 10:53
x3

Post by Radek » Fri, 22. Sep 06, 21:58

Dejte si v nastaveni volbu Custom a tam si napiste 42 a neni co resit. Kazdej script se prepise na jazyk 42 - cestina
------------------------------------------------------------------
Image

FVZ
Posts: 260
Joined: Wed, 16. Aug 06, 22:49

Post by FVZ » Sat, 23. Sep 06, 13:51

Radek wrote:Dejte si v nastaveni volbu Custom a tam si napiste 42 a neni co resit. Kazdej script se prepise na jazyk 42 - cestina
To ale bylo i před tim, v 1.75, tak kde je rozdíl?

Moriak
Posts: 140
Joined: Sat, 17. Jun 06, 12:31
x3tc

Stevio Fab Supplier

Post by Moriak » Sun, 24. Sep 06, 11:19

Mate niekto nainstalovany Stevio Fab Supplier V3.01? Ja mam vzdy prazdne FAB Lodenice a nemozem z nich nic kupovat :cry: . Na Steviovom topicu to vacsine uzivatelov funguje. Torgen mi pisal ze tiez ma 0 stock. Nemate to nahodou niekto naistalovane? Dik

Moriak
Posts: 140
Joined: Sat, 17. Jun 06, 12:31
x3tc

Re: Stevio Fab Supplier

Post by Moriak » Sun, 24. Sep 06, 18:47

Moriak wrote:Mate niekto nainstalovany Stevio Fab Supplier V3.01? Ja mam vzdy prazdne FAB Lodenice a nemozem z nich nic kupovat :cry: . Na Steviovom topicu to vacsine uzivatelov funguje. Torgen mi pisal ze tiez ma 0 stock. Nemate to nahodou niekto naistalovane? Dik
Uz je to OK. Stevio vydal ver. 3.02.

Radek
Posts: 72
Joined: Mon, 13. Mar 06, 10:53
x3

Re: Stevio Fab Supplier

Post by Radek » Mon, 25. Sep 06, 09:42

Moriak wrote:Mate niekto nainstalovany Stevio Fab Supplier V3.01? Ja mam vzdy prazdne FAB Lodenice a nemozem z nich nic kupovat :cry: . Na Steviovom topicu to vacsine uzivatelov funguje. Torgen mi pisal ze tiez ma 0 stock. Nemate to nahodou niekto naistalovane? Dik
Já mám stejný problém
------------------------------------------------------------------
Image

User avatar
Sir_Thomas
Posts: 682
Joined: Wed, 23. Aug 06, 18:25
x3tc

Post by Sir_Thomas » Mon, 25. Sep 06, 09:55

Můžeto tady moderátor pročistit, protože mi nějak hlava nebere co má s překladem společného Stevio Fab Supplier :roll:

Moriak
Posts: 140
Joined: Sat, 17. Jun 06, 12:31
x3tc

Post by Moriak » Mon, 25. Sep 06, 14:08

Sir_Thomas wrote:Můžeto tady moderátor pročistit, protože mi nějak hlava nebere co má s překladem společného Stevio Fab Supplier :roll:
Len mi prislo zbytocne pre jednu otazku ohladom Scriptu zakladat novy topic :!: . A samozrejme som netusil ze "narusenie" Tvojho topicu sa Ta tak dotkne. Takze to pripadne odmazte ............................................................... .

User avatar
Sir_Thomas
Posts: 682
Joined: Wed, 23. Aug 06, 18:25
x3tc

Post by Sir_Thomas » Mon, 25. Sep 06, 14:48

Moriak wrote:Len mi prislo zbytocne pre jednu otazku ohladom Scriptu zakladat novy topic :!: . A samozrejme som netusil ze "narusenie" Tvojho topicu sa Ta tak dotkne. Takze to pripadne odmazte ............................................................... .
Mě se to nedotklo kvůli tomu, že je to můj Topic, ale jsou zde na tyto dotazy vhodnější již založené témata. A tohle lidi jenom mate.

Dolfi
Posts: 77
Joined: Mon, 27. Feb 06, 10:55
x3tc

Post by Dolfi » Mon, 16. Oct 06, 06:57

Nikde jsem se tu nedočetl, zda někdo už má přeložený nějaký script. Dejte, prosím, vědět. Rád se zapojím. :wink:
Já jsem zatím jen instaloval anglické verze do X3CZ přes XScriptManager.

User avatar
Sir_Thomas
Posts: 682
Joined: Wed, 23. Aug 06, 18:25
x3tc

Post by Sir_Thomas » Wed, 18. Oct 06, 09:12

Předělal jsem do češtiny mapu, kterou jsem zde někde nalezl.

http://www.peregrius.cz/x3/x3map_cz_new.jpg
Last edited by Sir_Thomas on Sun, 13. Apr 08, 09:17, edited 1 time in total.

User avatar
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
Posts: 2125
Joined: Wed, 9. Feb 05, 09:57
xr

Post by DJ Die » Wed, 18. Oct 06, 11:34

Dolfi wrote:Nikde jsem se tu nedočetl, zda někdo už má přeložený nějaký script. Dejte, prosím, vědět. Rád se zapojím. :wink:
Já jsem zatím jen instaloval anglické verze do X3CZ přes XScriptManager.
no ja jsem chtel prolozit Xtended mod jenze kvuli X3 verzi 2.0 se bude zrejme cely mod restartovat takze musime pockat az patch 2.0 vyjde melo by to byt nejpozdeji do vanoc a pak se uvidi
Split now give you...AAARRRRGGGHH!

User avatar
s10
Posts: 11
Joined: Sun, 6. Aug 06, 15:36
x3

Post by s10 » Fri, 20. Oct 06, 19:54

DJ Die wrote:
Dolfi wrote:Nikde jsem se tu nedočetl, zda někdo už má přeložený nějaký script. Dejte, prosím, vědět. Rád se zapojím. :wink:
Já jsem zatím jen instaloval anglické verze do X3CZ přes XScriptManager.
no ja jsem chtel prolozit Xtended mod jenze kvuli X3 verzi 2.0 se bude zrejme cely mod restartovat takze musime pockat az patch 2.0 vyjde melo by to byt nejpozdeji do vanoc a pak se uvidi
skvelle skvelle. Uz sa tesim na preklad. :wink:
Image

Dolfi
Posts: 77
Joined: Mon, 27. Feb 06, 10:55
x3tc

Post by Dolfi » Sun, 3. Dec 06, 12:10

Tak jsem si začal překládat některé scripty, od verze 2.0.2 už to nemrší české znaky. Scripty pak balím v XScript Packageru, aby šli lehce instalovat.

Dolfi
Posts: 77
Joined: Mon, 27. Feb 06, 10:55
x3tc

Post by Dolfi » Mon, 11. Dec 06, 08:08

Hledám dobrovolníky, kteří by chtěli pomoc s překlady scriptů do češtiny. Bližší informace o průběhu překladů a již přeložené scripty získáte na tomto fóru: http://x3reunion.tym.cz/forum/index.php
Díky za případnou podporu a pomoc. 8)

Post Reply

Return to “Česky / Czech X-Forum”