Zacatecnik- otazky a rady

Moderator: DJ Die

Mira CZ
Posts: 763
Joined: Sun, 5. Jul 09, 10:05
x3tc

Post by Mira CZ » Wed, 29. Aug 12, 23:37

mne se nejvic libyl a hral X3 R

Rostiro
Posts: 102
Joined: Wed, 1. Aug 12, 02:19
x3tc

Post by Rostiro » Thu, 30. Aug 12, 16:06

Aha nevím mám odehraný jen kousek TC a celkem mně to chytlo hlavně to, že vím, kde na mně čeká nějaká mise, teď se jen musím naučit co znamenají jednotlivé ikony.
Akorát moc nechápu ty letky, dostal jsem letku která se mnou lítá to, že jsou téměř nepoužitelní to je věc jiná, ale zajímalo by mně jestli se časem zlepší třeba jejich hodnost nebo tak něco. A dále by mně zajímalo jestli jde nějak lépe vyřešit jejich opravu. A správu ten defaultní skript co tam je mně přijde takový hodně nemotorný.

TinniT
Posts: 118
Joined: Mon, 8. Oct 12, 17:18

Post by TinniT » Fri, 12. Oct 12, 18:20

Můžete mi někdo prosím říct jak nejlíp zajmout pirátský lodě? Trup jim sjedu jak nejmíň to de a oni se ne a ne katapultovat... Nějakej speciální trik?

Solier.Trix
Posts: 106
Joined: Wed, 25. Jan 12, 08:24

Post by Solier.Trix » Fri, 12. Oct 12, 19:07

Prostě se musíš snažit. Nezajmeš hned první loď na to si zvykej...

Šance je vytvářena náhodně, tzn. neni žádnej zaručenej způsob jak toho dosáhnout několikrát za sebou bez používání skriptů, modů, nebo cheatů...

TinniT
Posts: 118
Joined: Mon, 8. Oct 12, 17:18

Post by TinniT » Fri, 12. Oct 12, 19:45

Pár jsem už jich právě zničil, a zajal jen jednu:) Sokola, a následně bylo dilema jestli dál lítat v Bourači, nebo se Sokolem. Nakonec jsem si nechal Bourače, protože je rychlejší, ale nevím, jestli to byla dobrá volba:D

Edit: Ještě jedna otázečka... Co potřebuju na vesmírnýho obchodníka? mám pilota úrovně 8, obchodní systém 1-3, rozšíření obchodního systému, skokovej pohon (tady by se taky prosím hodilo vědět jak nastavit aby ho používal a sám si dokupoval energetický články), vyhledávače nákupu a prodeje, a bojový systémy 1 a 2

Mira CZ
Posts: 763
Joined: Sun, 5. Jul 09, 10:05
x3tc

Post by Mira CZ » Sat, 13. Oct 12, 21:06

TinniT wrote:Pár jsem už jich právě zničil, a zajal jen jednu:) Sokola, a následně bylo dilema jestli dál lítat v Bourači, nebo se Sokolem. Nakonec jsem si nechal Bourače, protože je rychlejší, ale nevím, jestli to byla dobrá volba:D

Edit: Ještě jedna otázečka... Co potřebuju na vesmírnýho obchodníka? mám pilota úrovně 8, obchodní systém 1-3, rozšíření obchodního systému, skokovej pohon (tady by se taky prosím hodilo vědět jak nastavit aby ho používal a sám si dokupoval energetický články), vyhledávače nákupu a prodeje, a bojový systémy 1 a 2
nemas tam navigacni system a 25 MW stit- bez navigace sam nemuze litat a na obchodnika musi mit alespon 1x nejsilnejsi stit jaky muze nosit. vetsinou to byva prave ten 25MW.
obcas musi byt nainstalovany i bojovy soft + 1 zbran - ale ne vzdy, musis skusit.
rozsireni obch sys nepotrebuje, staci ti pouze na lodi, na ktere letas ty osobne.
pohon nijak nastavovat nemusis, ten zacne pouzivat sam, ale az na 12 lvl, kdy se da zmenit sektorovy obchodnik na vesmirneho. drive ne

TinniT
Posts: 118
Joined: Mon, 8. Oct 12, 17:18

Post by TinniT » Sat, 13. Oct 12, 21:47

Koupil jsem 25tkouvej štíť a už funguje jak má:), dneska se stihl vycvičit na lvl 10 a už může lítat po celým vesmíru, tzn., že bude sám používat skokovej pohon?

Mira CZ
Posts: 763
Joined: Sun, 5. Jul 09, 10:05
x3tc

Post by Mira CZ » Sun, 14. Oct 12, 00:21

ne, to ma porad sektoroveho obchodnika, 8-10 lvl leta jen v 1 sektoru, na 10 zacina obchodovat i s prilehlymy sektory a teprve na 10 lvl jej musis rucne ZENIT prikazem na universe tradera. a teprve potom zacne kupovat energii a skakat.

TinniT
Posts: 118
Joined: Mon, 8. Oct 12, 17:18

Post by TinniT » Sun, 14. Oct 12, 08:09

OK, tak až zapnu hru tak uvidím jak to bude fungovat :) Díky

TinniT
Posts: 118
Joined: Mon, 8. Oct 12, 17:18

Post by TinniT » Tue, 16. Oct 12, 17:07

Máte nějakej typ kde se dají koupit vysokoenergetický plazmomety alfa, ale raději beta? Dřív sem je kupoval u Boronů, ale teď je nikde nemají a dílnu nemůžu najít a ani sem neviděl, že bych si postavil vlastní...

Dewilish
Posts: 136
Joined: Fri, 13. May 11, 10:19

Post by Dewilish » Tue, 16. Oct 12, 19:31

TinniT wrote:Máte nějakej typ kde se dají koupit vysokoenergetický plazmomety alfa, ale raději beta? Dřív sem je kupoval u Boronů, ale teď je nikde nemají a dílnu nemůžu najít a ani sem neviděl, že bych si postavil vlastní...
jestlipak znáš http://pagemark.nl/x3activemap/ ?;)

TinniT
Posts: 118
Joined: Mon, 8. Oct 12, 17:18

Post by TinniT » Tue, 16. Oct 12, 19:58

Už jo:) Díky moc

EDIT: Akorát teda nemůžu říct, že by se to shodovalo se skutečností...

User avatar
Rosta
Posts: 526
Joined: Fri, 8. May 09, 15:39
x3

Post by Rosta » Wed, 17. Oct 12, 12:01

TinniT wrote:Už jo:) Díky moc

EDIT: Akorát teda nemůžu říct, že by se to shodovalo se skutečností...
Podle toho co hraješ, ta mapa je na X3 Reunion :wink:
Seasonic 500W, MSI Z77A-G45, Intel Core i5 3570K 3,40 GHz, 8 GB Dimm DDR 3 1600 MHz, NVidia GeForce GTX 560

TinniT
Posts: 118
Joined: Mon, 8. Oct 12, 17:18

Post by TinniT » Fri, 19. Oct 12, 18:10

Hraju X3 reunion, měl sem verzi 1.4 a když sem viděl, že to nesedí tak sem to zaktualizoval na 2.5 s nadějí, že to bude souhlasit, ale furt nic. Tak nevím co dělat... Docela to potřebuju, stejně tak jako vlečnej paprsek, protože sem špatně postavil továrnu a nejde dát do komplexu:D

Mira CZ
Posts: 763
Joined: Sun, 5. Jul 09, 10:05
x3tc

Post by Mira CZ » Fri, 19. Oct 12, 19:39

vlecnej paprsek se da sehnat v sektoru Mezisvety / pod sektorem PUSTINA /
Plazmomety se daly sehnat jestly se pamatuji dobre v sektoru Rodinna Pycha / Spliti / a tovarna na nejake byla tusim u boronu Hranice kralovstvi a nebo nekde okolo.
a pak byly 2 tovarny take mezisvety a taky veleknezuv oddech a nebo hned pod nim-tu si nejsem jisty.

Post Reply

Return to “Česky / Czech X-Forum”