Zacatecnik- otazky a rady

Moderator: DJ Die

plynak
Posts: 2921
Joined: Fri, 12. Dec 03, 09:53
x3tc

Post by plynak » Mon, 27. Feb 06, 10:42

No ty moje jsou take skvosty. Tak jako ja to neposklada nikdo :o)
Intel Core i5 4590, 2 x 8GB DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, Asus H97 Pro, Asus Xonar DG, Crucial MX100 128GB SSD + 1TB WD Caviar Blue, Seasonic S12G 550W, Corsair 550D, 22'' LG

User avatar
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
Posts: 2125
Joined: Wed, 9. Feb 05, 09:57
xr

Post by DJ Die » Mon, 27. Feb 06, 17:17

SanyX wrote:když sem se registroval tak sem ho tam dával ale zkusim to znova
asi se ti to nepotvrdilo ale jak vidim tak uz je vsechno v poradku ;)
Split now give you...AAARRRRGGGHH!

Andre2160
Posts: 7
Joined: Thu, 16. Feb 06, 13:06

Post by Andre2160 » Tue, 28. Feb 06, 13:33

kde se da koupit jump drive nemuzu najit

plynak
Posts: 2921
Joined: Fri, 12. Dec 03, 09:53
x3tc

Post by plynak » Tue, 28. Feb 06, 13:34

Terracorop HQ a Goner Temple.
Intel Core i5 4590, 2 x 8GB DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, Asus H97 Pro, Asus Xonar DG, Crucial MX100 128GB SSD + 1TB WD Caviar Blue, Seasonic S12G 550W, Corsair 550D, 22'' LG

SanyX
Posts: 20
Joined: Sun, 5. Feb 06, 19:09
x3

Post by SanyX » Thu, 2. Mar 06, 20:27

To Plynak

tak to dělam taky ale žádnej zázrak

stima weat farmama sem taky začal v Home of Light a už je z toho komplex o 2Weat farm a 2rimes fact-ty docela vynáší ale nemaj na Cahona Bakery

plynak
Posts: 2921
Joined: Fri, 12. Dec 03, 09:53
x3tc

Post by plynak » Fri, 3. Mar 06, 09:14

Jak rikam, mne se vetsina povedla, akorat jeden je takovej divnej. Ale hlavne, ze se mi nikde nezasekavaji transportni lode. Vzdy v pohode pristanou. Jo a dobre jsou taky ammunition factory, zejmena u Splitu. Jednu mam pobliz jejich home systemu a druhou daleko na vychode.
Intel Core i5 4590, 2 x 8GB DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, Asus H97 Pro, Asus Xonar DG, Crucial MX100 128GB SSD + 1TB WD Caviar Blue, Seasonic S12G 550W, Corsair 550D, 22'' LG

Koritnaciino
Posts: 318
Joined: Sun, 26. Feb 06, 11:57
x4

Post by Koritnaciino » Mon, 6. Mar 06, 04:33

Ahojte, chcem sa opytat na to spajanie tovarni. Moze mi to niekto detailnejsie opisat?

Chcem si postavit vlastnu tovaren na vyrobu typhon misiles ale neviem nic take v shipyardoch najst. V Aragorn Prime je jedna - vyrabaju sa v nej ale aj Wasp misiles. Tovaren na Wasp misiles mam ale moznost vyrabat aj Typhon misiles nemam alebo neviem spustit.

Nerozumiem ako sa da vyrabat secondary vyrobok v tovarni.

Inak celkom mi v hre chyba nejaka univerzalna lodka. Momentalne jaznim Split M6 Dragon je celkom fajn az na to manevrovanie :(
A este ma celkom serie fakt ze ked mam tovaren 2 sectory od XENONOV v kuse si musim strazit TS aby mi tam blbci nelietali. Podla mna je sprostost aby mi lode lietali na uzemia s neprijatelskymi rasami.

Vopred dik za rady

plynak
Posts: 2921
Joined: Fri, 12. Dec 03, 09:53
x3tc

Post by plynak » Mon, 6. Mar 06, 09:43

No na Typhoony je podle mne jina tovarna nez na waspy. A to, ze to ta v Argonu vyrabi oboje, tak ma asi 2 tovarny v komplexu. Sice ted nevim presne nazev, ale urcite to tak je. Ja sam vyrabim zatim jen waspy a to jenom okrajove, spolu s 1MJ stity (komplex je v Heron's Nebula).

Co myslis sekundarnim vyrobkem v tovarne? Kazda tovarna ma jen primarni vyrobek. Pouze pokud spojis vice tovaren do komplexu, tak se z primarniho vyrobku jedne stane sekundarni vyrobek (Priklad wheat farm. Sama vyrabi primarne obili. Ale pridej k ni rhymes factory a ta si to obili bere jako zdroj a vyrabi to primarne neco jineho. Takze se z obili stane sekundarni vyrobek). To ti ale nebrani prodavat jak obili, tak ty rhymes.

Nejlepsi M6 je podle mne Argon Centaur, protoze ma na bocich vezicky. Jinak ty M6 se jim tady fakt nepovedly. Palebna sila je stejna jako u M3 stihacek, akorat jsou to vetsi cile a jsou neohrabane jak pises.

No a k poslednimu bodu snad jen, ze nemas stavet tak blizko Xenonu a nebo dej svym lodim max. jump 2, aby tam nelitaly.
Intel Core i5 4590, 2 x 8GB DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, Asus H97 Pro, Asus Xonar DG, Crucial MX100 128GB SSD + 1TB WD Caviar Blue, Seasonic S12G 550W, Corsair 550D, 22'' LG

User avatar
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
Posts: 2125
Joined: Wed, 9. Feb 05, 09:57
xr

Post by DJ Die » Mon, 6. Mar 06, 15:57

no doporucuju vyzkouset tento mod prida do hry novou tridu M7 (a par dalsich lodi vcetne moznosti koupit Terranske i kdyz jsou hodne drahe) to jsou krizniky velikosti jsou neco mezi M2 a M6 vypada to celkem dobre
Split now give you...AAARRRRGGGHH!

User avatar
GiordannoG
Posts: 756
Joined: Wed, 30. Mar 05, 15:46
x4

Post by GiordannoG » Mon, 6. Mar 06, 16:06

DJ Die wrote:no doporucuju vyzkouset tento mod prida do hry novou tridu M7 (a par dalsich lodi vcetne moznosti koupit Terranske i kdyz jsou hodne drahe) to jsou krizniky velikosti jsou neco mezi M2 a M6 vypada to celkem dobre
Jj, tenhle mod vypadá velice zajímavě, zřejmě ho vyzkouším...Ovšem, jak to bude s kompatibilitou s připravovaným patchem, to jest otázka... :?:
1.Intel Core i7, 32 GB RAM, GeForce GTX 1080, 256 GB SSD, 1,8 TB HDD, 49" Samsung CRG90 - QLED monitor...

plynak
Posts: 2921
Joined: Fri, 12. Dec 03, 09:53
x3tc

Post by plynak » Mon, 6. Mar 06, 16:11

No ja pockam na patch, a pak se vas zeptam, jak se ten MOD instaluje, Vypada to velice dobre, ale ta instalace mi prijde desne slozita (proc to neni jako plug-iny v X2?).
Intel Core i5 4590, 2 x 8GB DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, Asus H97 Pro, Asus Xonar DG, Crucial MX100 128GB SSD + 1TB WD Caviar Blue, Seasonic S12G 550W, Corsair 550D, 22'' LG

User avatar
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
Posts: 2125
Joined: Wed, 9. Feb 05, 09:57
xr

Post by DJ Die » Mon, 6. Mar 06, 16:11

GiordannoG wrote:
DJ Die wrote:no doporucuju vyzkouset tento mod prida do hry novou tridu M7 (a par dalsich lodi vcetne moznosti koupit Terranske i kdyz jsou hodne drahe) to jsou krizniky velikosti jsou neco mezi M2 a M6 vypada to celkem dobre
Jj, tenhle mod vypadá velice zajímavě, zřejmě ho vyzkouším...Ovšem, jak to bude s kompatibilitou s připravovaným patchem, to jest otázka... :?:
no ja bych ho taky vyzkousel ale zatim nemam kde....
no je fakt ze by to mohlo mit s 1.4 problemy ale je zase otazka kdy 1.4 vyjde...
Split now give you...AAARRRRGGGHH!

SanyX
Posts: 20
Joined: Sun, 5. Feb 06, 19:09
x3

Post by SanyX » Wed, 8. Mar 06, 15:09

Mohl byste mi někdo vysvětlit jakto že v ore beltu nebo home of light zmizí zničeho nic stanice pak jí zase někdo postaví úplně na jinym místě.
zkoušel sem tam hledat nějaký khaky nebo piráty ale žádný tam nebyli tak nevim :o

plynak
Posts: 2921
Joined: Fri, 12. Dec 03, 09:53
x3tc

Post by plynak » Wed, 8. Mar 06, 15:10

No tak uz je mezitim nekdo sejmul asi. Ale nevim, mne tam zadne stanice nemizely.
Intel Core i5 4590, 2 x 8GB DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, Asus H97 Pro, Asus Xonar DG, Crucial MX100 128GB SSD + 1TB WD Caviar Blue, Seasonic S12G 550W, Corsair 550D, 22'' LG

User avatar
Moonman
Posts: 329
Joined: Tue, 13. Dec 05, 16:32
x3

Post by Moonman » Wed, 8. Mar 06, 15:30

no to bude tím zhe je to A.L. (Artificial Life) takzhe se ten vesmír neustále mění :) At už tvým přičiněním nebo ne.

Post Reply

Return to “Česky / Czech X-Forum”